Camp Kennedy își propune să ofere participanților săi o experiență cât se poate de diversă și complexă, marcată de speakeri cu profesii diferite, din domenii diferite, care pot oferi o serie de perspective distincte asupra unor teme de interes.  Astfel, pe lista invitaților noștri se vor afla:

  • Traineri specializați în diverse domenii
  • Membri activi ai societății civile
  • Membri ai sistemului judiciar
  • Profesori universitari
  • ONG-iști

Revin-o pe această pagină și în zilele viitoare și vei putea citi mai multe detalii despre invitații noștri.

Radu Puchiu

Radu Puchiu este secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului și Coordonatorul Național al Comitetului Interministerial pentru Relația cu OCDE.

El s-a alăturat Guvernului României în anul 2012 fiind numit consilier de stat pe probleme de IT&C și servicii online. În 2013 a fost numit secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului având în responsabilitate coordonarea strategiilor, politicilor și implementării la nivelul Centrului Guvernului.

Începând cu anul 2013 este și coordonatorul implementării Parteneriatului pentru Guvernare Deschisă în România. Experiența anterioară include 6 ani ca Director pentru Tehnologia Informației în Plaltul Victoria. În 2008, dl. Puchiu a fost coordonatorul pentru IT&C al Summitului NATO la București.

df52f5de5a8d281c86e666a3b1433242

Codru Vrabie

Codru Vrabie este activist, trainer și consultant în domeniul bunei guvernări, cu preocupări privind reformele anticorupție în justiție și administrație. Din 1998, Codru a reprezentat mai multe organizații ale societății civile, la nivel local, național și internațional. Licențiat în științe politice și drept, masterat în afaceri europene și administrație publică, Codru lucrează din februarie 2014 cu Asociația Funky Citizens, alături de care promovează democrația participativă, responsabilitatea și transparența în spațiul public.

Acum, cu susținerea APADOR-CH și a altor 18 organizații neguvernamentale, Codru candidează pentru un post de reprezentant al societății civile în Consiliul Superior al Magistraturii, pentru un mandat întins până la începutul anului 2022.

vrabie-codru

Andrei Vlăducu

Andrei Vlăducu este doctor în științe politice și profesor asociat la Facultatea de Științe Politice (SNSPA) și Facultatea de Administrarea Afacerilor (Universitatea Bucuresti) unde predă cursuri de Experimente în Științele Politice și Economie Experimentală. În prezent acesta este cercetător în cadrul Institutului de Cercetare al Universității București (ICUB) studiind relația dintre persoanele fără adăpost și instituțiile statului din perspectiva antropologiei culturale.

unnamed
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search