„Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?
Dr. Martin Luther King Jr.

Despre

Ambasada Statelor Unite în România alături de American Councils for International Education vă invită să vă alăturați proiectului 4/4 pentru prieteni. Sperăm ca gândurile exprimate de remarcabilul activist american Dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai urgentă și insistentă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”, să vă inspire!

Având în vedere contextul pandemic în care ne află, ediția din 2020 a 4/4PentruPrieteni nu a mai putut fi organizată, astfel că în perioada aprilie – mai 2021 se vor desfășura o serie de evenimente online dedicate coordonatorilor și voluntarilor înscriși în program in ediția din 2020.

Chiar și în mediul online dorim să păstrăm spiritul acestui proiect, iar participarea la sesiunile online propuse vor conduce la încurajarea spiritului civic, toleranței și responsabilizării sociale.

De ce 4/4PentruPrietenii? Prietenia este una dintre valorile de bază ale comunității și ale voluntariatului iar Statele Unite ale Americii sărbătoresc luna voluntariatului chiar în Aprilie. Ziua de 4 nu este aleasă întâmplător pentru că pe 4 aprilie comemorăm trecerea în neființă a lui Martin Luther King Jr. și onorăm moștenirea incredibilă lăsată de acesta. Creat în memoria lui, proiectul 4/4PentruPrieteni își propune să celebreze la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei. În crearea evenimentului ne-a inspirat puternic activitatea lui Martin Luther King Jr., determinarea, curajul și idealurile sale nobile.

.

Calendarul proiectului

  • Aprilie – Mai 2021: evenimente online destinate doar coordonatorilor și voluntarilor înscriși în cadrul 4/4PentruPrieteni 2020

Înscrie-te

Evenimentele organizate anul acesta sunt dedicate doar coordonatorilor și voluntarilor înscriși în cadrul 4/4PentruPrieteni 2020.

Q & A

 

Contact

Ene Marilena, Acting Country Representative 
Telefon: 0752 800 768
E-mail: 44pentruprieteni@americancouncils.eu

Parteneri

Proiectul 4/4 pentru prieteni este finanțat de Ambasada Statelor Unite în România și implementat de Consiliile Americane pentru Educație Internațională, cu sprijinul partenerilor locali.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search