Ambasada SUA în România și American Councils for International Education vă invită la 4/4PentruPrieteni

 In Uncategorized

Ambasada Statelor Unite ale Americii și American Councils for International Education vă invită să vă alăturați proiectului 4/4PentruPrieteni. Inspiraţi de gândurile  remarcabilului activist american Dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”, dorim să dedicăm săptămâna 30 martie- 5 aprilie, comunității și faptelor bune.

Prin proiectul 4/4PentruPrieteni onorăm moștenirea impresionantă lăsată de Dr. Martin Luther King, Jr., de la moartea căruia comemorăm 52 de ani pe 4 aprilie 2020.  Proiectul 4/4PentruPrieteni celebrează la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei, prin care ne unim forțele pentru a schimba ceva în bine în jurul nostru, oriunde ne-am afla în România.

Urmând modelul Statelor Unite ale Americii, care sărbătoresc în aprilie Luna Voluntarului, 4/4PentruPrieteni  se dorește o recunoaștere a muncii  voluntarilor în folosul semenilor lor.

În săptămâna 30 martie- 5 aprilie 2020, vă invităm să vă alegeți o activitate în care să dedicați o parte din timpul vostru celorlalți – prietenilor, comunității, școlii – şi să faceţi o faptă bună. Numărul activităților de voluntariat înscrise în proiect crește cu fiecare an, anul acesta ajungând la 400, așa că rezultatele implicării tale personale în aceste activități vor conduce la încurajarea spiritului civic, toleranței și responsabilizării sociale, deci cu un pas mai aproape de comunitatea pe care ne-o dorim cu toții.

În cadrul acestor proiecte de voluntariat veți avea ocazia să lucrați cu persoane cu care v-ați dorit să aveți contact sau veți avea ocazia să întâlniți persoane importante din comunitate.

Veți avea ocazia să vă exersați și îmbunătățiți abilitățile de colaborare și cooperare, vă veți integra și veți lucra mai bine în echipă, iar la finalul zile ați învățat toate astea făcând și o faptă bună. Haideți să creăm împreună un eveniment nemaiîntâlnit până acum în România și să facem ca activitatea de voluntariat să devină un obicei.

Sperăm că v-am convins! Dacă vreți să vă alăturați unei activități de voluntariat, vă invităm să completați formularul acesta. 

Informații complete despre program sunt disponibile pe http://americancouncils.ro/44pentruprieteni/ .

 

Persoană de contact:

Carmen Gâlcă

Program Coordinator

Telefon: 0754 955 094

E-mail: 44pentruprieteni@americancouncils.eu

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search