Ambasada SUA – program NEXT LEVEL cu artiști americani de hip-hop

 In Uncategorized

Ambasada SUA – program NEXT LEVEL cu artiști americani de hip-hop:
Djing, dance, MCeeing, Beatboxing, Beatmaking, Aerosol/graffiti
Bucuresti: 31 octombrie – 5 noiembrie
Timisoara: 7 – 10 noiembrie

Ambasada SUA are plăcerea să îi invite pe artiștii români de hip-hop și pe tinerii cu talent în acest domeniu, cu vârste cuprinse între 15 și 25 de ani, să participe la un schimb de experiență intensiv, de o săptămână, cu cunoscuți artiști americani de hip hop, după cum urmează:

  • în București, în perioada 31 octombrie – 5 noiembrie
  • în Timișoara, în perioada 7 – 10 noiembrie

În fiecare oraș, întrevederile de lucru cu artiștii americani vor dura 3-4 ore zilnic pe următoarele domenii hip hop: DJing, MCeeing, dance, beatboxing/beatmaking, graffiti.

Cei care doresc să ia parte la acest program trebuie să parcurgă întreaga perioadă pentru care au optat (31 octombrie – 5 noiembrie in București pentru artiștii hip hop din București, si 7-10 noiembrie în Timișoara pentru artiștii hip-hop din Timișoara).

Seria workshopurilor cu hip hoperii americani va culmina cu un spectacol de final în fiecare oraș, în care vor urca pe scenă toți participanții.

Programul și locul întrevederilor vor fi comunicate în luna octombrie, pe baza confirmării participării dvs.

Limbajul vulgar în versuri nu este acceptat.

Pentru înscrieri, vă rugăm sa scrieți pe adresa de e-mail alexandrescui@state.gov sau sunați la 0721288797, în intervalul orar 9:00 – 16:00.

Aveti în documentul de mai jos prezentarea artiștilor americani de hip hop: DJ Akshen, MC Substantial, MC Genesis Be, Dancer Amirah Sackett, Dancer Rochelle Underdue, Aerosol artist Sake One.

Next Level este un program de schimburi muzicale și culturale sponsorizat de Biroul pentru Afaceri Educationale și Culturale al Departamentului de Stat al SUA si administrat de Centrul International Meridian, în parteneriat cu Universitatea din Carolina de Nord. 

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search