Ambasada SUA invita artistii romani de hip hop la un program gratuit cu hip-hoperi americani de varf

 In Uncategorized

Ambasada SUA invita artistii romani de hip hop la un program gratuit cu hip-hoperi americani de varf
Djing, dance, MCeeing, Beatboxing, Beatmaking, Aerosol/graffiti
Timișoara: 31 octombrie – 5 noiembrie
București: 8 – 11 noiembrie

Ambasada SUA are plăcerea să vă invite la programul NEXT LEVEL cu artisti americani de hip-hop: Djing, dance, MCeeing, Beatboxing, Beatmaking, Aerosol/graffiti. Programul se va desfășura în Timișoara, în perioada 31 octombrie – 5 noiembrie și în București, în perioada 8-11 noiembrie.

Șase artisti americani de hip hop cunoscuti pe plan international vin în România în noiembrie să facă două săptamâni de workshopuri gratuite cu tineri români îndrăgostiți de hip hop.

Acestia vor avea sansa sa apara in reprezentatiile finale pe scena in Timisoara si Bucuresti, alaturi de DJ Aksen, MC Substantial, MC Genesis Be, Dancer Amirah Sackett, Dancer Rochelle Underdue si Aerosol/Graffiti/Tatoo artist Sake ONE.

PARTICIPANȚII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCĂ URMĂTOARELE CONDIȚII:

1. Vârsta: între 16 și 30 de ani (persoanele cu experiență în hip hop, care sunt mai în vârstă sau mai tineri pot fi luați în considerare)

2. Nivel de pregătire: mediu și avansat (începătorii foarte pasionați de hip hop pot fi admiși)

3.  Participanții selectați trebuie să participe la toate workshopurile și evenimentele de final (datele sunt prezentate mai jos):

VĂ RUGĂM CITIȚI CU MARE ATENȚIE URMĂTOARELE INFORMAȚII IMPORTANTE:

1. Participarea la workshopuri e gratuită, nu se percepe nici o taxă.

2. Workshopurile se desfasoară in engleza si este necesar un nivel de engleză de bază. Va exista insă traducere la fața locului pentru a explica concepte mai dificile. 

3. Invităm orice persoane, indiferent de naționalitate, să trimită cerere de participare. Persoanele care nu trăiesc în orașele unde au loc workshopurile pot participa, dar nu li se vor acoperi  costurile de transport sau cazare. 

4. Puteți participa doar la unul dintre cele patru workshopuri. Dacă workshopul pentru care ați optat are deja numărul maxim de participanți,  puteți opta pentru un al doilea.

PUTEȚI OBȚINE INFORMAȚII DESPRE PROGRAMUL ȘI ECHIPA NEXT LEVEL ȘI LA URMATORUL LINK: https://bit.ly/3TaE0Bo

DATE IN TIMISOARA:  

Workshopurile vor avea loc de luni, 31 octombrie, pana vineri, 4 noiembrie, in intervalul orar 17:00 – 21:00 Spectacolul de final va fi sustinut sambata, 5 noiembrie, in intervalul orar 18:00 – 20:00

Locul de desfasurare a workshopurilor: Casa de Cultura a Studentilor

Bulevardul Regele Carol I Nr. 9, Timisoara 300180, Romania

Spectacolul de final va avea loc la:

In curs de stabilire

DATE IN BUCURESTI:

Workshopurile vor avea loc de marti, 8 noiembrie, pana joi, 10 noiemrbie; in intervalul orar 17:00 – 21:00 Cypherul informal de final va avea loc vineri, 11 noiembrie, in intervalul orar 18:00 – 20:00

Locul de desfasurare a workshopurilor:

ARCUB Gabroveni

Strada Lipscani Nr. 84 – 90, Bucuresti

Cyhperul de final va avea loc la:

In curs de stabilire

ATENTIE!

PENTRU A PARTICIPA, COMPLETATI FORMULARUL DE PE LINKUL URMATOR SI APASATI BUTONUL “SUBMIT” DIN FINALUL PAGINII DE FORMULAR!

https://forms.gle/cgNN5LfLY98ak4SE8

Next Level este un program de schimburi muzicale și culturale sponsorizat de Biroul pentru Afaceri Educationale și Culturale al Departamentului de Stat al SUA si administrat de Centrul International Meridian, în parteneriat cu Universitatea din Carolina de Nord. 

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search