American Councils România & CCSS Tei: rezumatul unui parteneriat de succes

 In Homepage, Ultimele articole

În primăvara anului 2018, reprezentanța din România a Consiliilor Americane pentru Educației Internațională și Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei au pus bazele unui parteneriat ce își dorește să fie de lungă durată, bazat de încredere și respect și în interesul tinerilor români.

Astfel, cele două entități, cu sprijinul altor parteneri strategici și sponsori precum Ambasada SUA în România, vor implementa în anul 2018 următoarele proiecte: seminar de pregătire pentru turul tematic Elie Wiesel (iulie 2018), Atelierul de Leadership și Teambuilding FLEX (iulie 2018), Tabăra de vară Camp Kennedy (august 2018) și Seminarul Kennedy pentru membrii ONGurilor studențești (octombrie 2018).

Consiliile Americane pentru Educației Internațională apreciază în mod deosebit parteneriatul cu CCSS Tei, partener fără de care proiectele menționate mai sus nu ar fi fost posibil a fi realizate la standarde înalte. Suntem recunoscători pentru deschiderea avută cu privire la proiectele educaționale dedicate tinerilor și respectăm profesionalismul echipe de management de la CCSS Tei.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search