American Councils Romania merge la RIUF 2016 Spring Edition

 In Uncategorized

Pe 18, 19 si 20 martie, la RIUF – The Romanian International University Fair, cel mai mare targ international de universitati din Europa de Sud Est, tinerii care doresc sa afle mai multe despre programele de studiu (licenta, masterat, MBA si doctorat), in strainatate si in Romania, se pot intalni cu peste 95 de universitati si institutii educationale din tari precum Marea Britanie, Olanda, SUA, Romania, Germania, Danemarca, Australia, Elvetia, Franta, Belgia, Italia, Spania si Austria.

Tot ce trebuie sa stii despre bursele oferite studentilor romani si posibilitatile de finantare pentru studiile in strainatate
La RIUF vei putea afla informatii despre cele peste 7000 de programe de studiu (licenta, masterat, MBA, doctorat) puse la dispozitie de universitatile care vor participa la targ. Mai mult, poti afla mai multe despre sursele de finantare, procedurile de aplicatie, dar si despre bursele oferite de cei peste 95 de expozanti prezenti la RIUF în aceasta primavara.

Peste 95 de universitati si institutii educationale din 15 tari vor fi prezente, in luna martie la RIUF. Dintre acestea 20 vor participa in premiera la un eveniment educational din Romania. University of Reading, University of Surrey, Rotterdam School of Management si Swansea University sunt doar cateva dintre universitatile care vor ajunge pentru prima data in Romania pe 18,19 si 20 martie. Lista completa a expozantilor o poti vedea pe site-ul evenimentului

Daca vrei sa afli mai multe despre oportunitatile de studiu in Romania si in strainatate, inscrie-te pe www.riuf.ro si vino la Sala Palatului, pe 18, 19 sau 20 martie 2016. Inregistrarea pe site iti permite accesul pe toata durata targului, inclusiv la prezentarile sustinute de catre reprezentantii universitatilor din cadrul evenimentului. Cei care nu pot ajunge la targul care va avea loc in Bucuresti, se pot inscrie la editiile din Cluj Napoca (22 martie, Sala Polivalenta) si Brasov (24 martie, Aro Palace Hotel).

De asemenea, daca vrei sa afli cum poti petrece un an de liceu in SUA cu programul de burse FLEX, noi vom fi acolo pentru a-ti oferi toate detaliile necesare.

Despre Grupul EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.
Persoana de contact
Ruxandra ZAHARIA
Marketing & PR Manager
ruxandra.zaharia@educativa.ro
0746 575 945

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search