Aplicațiile pentru FLEX 2023-2024 sunt deschise!

 In Uncategorized

Huge opportunity alert!!! Tell everyone about it!

Aplicațiile FLEX sunt deschise!
.
.

Dacă ești în clasa a IX-a, a X-a sau a XI-a și ești născut între 15 Iulie 2005 și 15 Iulie 2008, iar următorul an de liceu ai vrea sa îl petreci în SUA trăind împreună cu o familie gazdă de americani, atunci programul FLEX este pentru tine!

Nu ezita sa aplici pe site-ul https://ais.americancouncils.org/flex ! Ai timp pana pe 13 Octombrie sa completezi aplicatia si sa o trimiti!

Asigură-te că te încadrezi în criteriile de selecție de pe site-ul nostru https://americancouncils.ro/programe/flex/selectie/!

Dacă ești interesat de program și îndeplinești condițiile de eligibilitate, te invităm până pe 13 octombrie 2022 să participi la procesul de selecție care va consta în 3 runde, astfel:

  • RUNDA 1: Această rundă va include o aplicație online preliminară și 3 întrebări de tip eseu care trebuie finalizate și trimise în termen de 10 zile de la începerea aplicației.
  • RUNDA 2: Dupa trimiterea aplicației online, elevii vor fi invitați să participe la un test online de limba engleză
  • RUNDA 3: Această etapă de semi-finală va începe în luna noiembrie și va include un interviu, încă 3 întrebări de tip eseuun test complet de limba engleză și o aplicație ce va trebui completată personal de către fiecare elev.  Elevii care vor trece de această etapă vor fi ulterior notificați de biroul American Councils România.

Așteptăm cu entuziasm aplicațiile voastre!

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search