Universitatea Americană din Bulgaria a fost înființată în Septembrie 1991, fiind prima instituție educațională din Europa de Est cu sistem american, cu program de licență de tip Liberal Arts, susținută atât de Guvernul American cât și de cel Bulgar.

Universitatea oferă studenților săi o educație de tip American de înaltă calitate, pe teritoriul Europei, păstrând ceea ce este mai bun din ambele regiuni, oricât ar fi ele de diferite. Cele mai importante atuuri sunt de departe diploma de licență recunoscută la nivel global (atât în Statele Unite ale Americii cât și în Uniunea Europeană), predarea în limba engleză, cadrele didactice specializate în diverse părți ale lumii, diversitatea studenților originari din peste 35 de țări diferite și excelența academică.

La AUBG, orice student are oportunitatea de a fi unic în felul său și de a-și urma propriile pasiuni și interese, oricât de diverse ar fi, având parte de încurajarea și suportul cadrelor didactie și de facilități diverse în numeroase domenii artistice și sportive. Mai mult decât atât, misiunea Universității este de a educa studenți cu un potențial extraordinar, într-o comunitate academică diversă și bazată pe respect și de a îi ajuta să devină lideri democratici și etici, care pot răspunde cu ușurință nevoilor de pe piața muncii, atât în această regiune cât și în întreaga lume.

aubg-1

Mai multe informatii despre Universitatea Americana din Bulgaria sunt disponibile pe site-ul oficial al acesteia: www.aubg.edu si pe pagina de facebook www.facebook.com/AUBGRomania

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search