Codru Vrabie:

“AUBG Shaped me Into Who I am Today”  

AUBG a format persoana care sunt astăzi

 

“Nu îmi pot imagina cum aș putea realiza lucrurile pe care le fac acum, fără să fi avut parte de anii petrecuți la AUBG. AUBG își pregătește studenții pentru un viitor antreprenorial fără ca ei să realizeze asta. Este un exemplu nuanțat de manipulare pozitivă. AUBG îți dă un fel de dependență de a încerca  în mod constant lucruri noi, o pasiune pentru a încerca variante diverse de rezolvare a problemelor, o ușurință în provocarea status-quo-ului și totodată abilitatea de a îi implica și pe alții în proces, acesta fiind motivul pentru care AUBG este o experiență extraordinară!” Mărturisește Codru cu pasiune.

Codru a absolvit Universitatea Americană din Bulgaria în 1998, cu un Major în Științe Politice și Relații Internaționale și un Minor în psihologie.

 

Laura Sitea: “AUBG Excels in Nurturing Confidence, and Adaptability in Ambitious Youths”

 “ AUBG excelează în îmbogățirea tinerei generații ambițioase cu încredere și adaptabilitate”

 

Posibilitatea de a alege un domeniu de licență dintr-o gamă variată și totodată de a urma cursurile care țin de General Education mi-a oferit șansa de a reflecta cu privire la complexitatea lumii, lucru care începea ușor să înlocuiască gândurile la problemele mele oarecare atât de caracteristice anilor de liceu. Nu am nicio îndoială că, dacă nu aș fi avut oportunitatea de a învăța cu ajutorul unei burse la AUBG, aș fi reușit cu greu să realizez ceea ce am realizat până acum.

Laura a absolvit cu un Major dublu în Științe Politice și Relații Internaționale, și Administrarea Afacerilor în 2000. De câțiva ani încoace, Laura a devenit membru al Sediului Central al Națiunilor Unite din New York, lucrând alături de echipa de Operațiuni pentru Menținere a Păcii și făcând eforturi pentru a asigura pacea și stabilitatea în zone problematice precum Darfur și Siria.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search