Educație la standarde înalte

Sistemul riguros “Liberal Arts” pe care îl are la bază Universitatea Americană din Bulgaria te va învăța cum să gândești, nu ce să gândești! Pregătește-te să ai parte de o educație la standarde internaționale în domenii precum rezolvarea problemelor, gândire critică și inovație. La Universitatea Americană din Bulgaria, deciziile îți aparțin în totalitate. Dacă ți se pare prea devreme să îți alegi specializarea, poți amâna această decizie până în anul doi de studiu, ba chiar îți poți alege două specializări (Majors) pe care să le urmezi simultan. Vei avea libertatea de a-ți crea o curriculă proprie și chiar de a înfrunta noi provocări prin varietatea de specializări secundare (Minors) pe care le ai la dispoziție. Vei avea parte de consiliere individuală și mentorat din partea profesorilor pentru a îți asigura sursa de inspirație a fiecărei zile!

   Profesori de top

Cadrele didactice din cadrul Universității Americane din Bulgaria provin din cele mai bune școli ale lumii, localizate pe cinci continente diferite, printre care Harvard și Princeton. În compania unor profesori atât de capabili și experimentați, vei avea parte de o educație de tip american la standarde internaționale, cu un puternic accent inovativ. Pregătește-te să incluzi în programul tău excursii pe teren, studii de caz, proiecte de grup și prezentări pe diverse teme! Angajatorii moderni caută absolvenți care pot gândi pe cont propriu; la Universitatea Americană din Bulgaria vei învăța să aplici cunoștințele pe care le ai în rezolvarea problemelor din lumea reală, într-un mod rapid, relevant și cât se poate de practice.

Diploma

O diplomă universitară de tip “Liberal Arts” obținută prin absolvirea Universității Americane din Bulgaria este un pașaport către întreaga lume! Vei absolvi cu o diplomă recunoscută la nivel internațional ( dublă acreditare, atât în Statele Unite ale Americii cât și în Bulgaria, implicit Uniunea Europeană). Universitatea Americană din Bulgaria a fost evaluată ca fiind cea mai bună  în domeniul Economic, al Jurnalismului și Mass-mediei și al Administrării Afacerilor, având cei mai bine plătiți absolvenți din întreaga țară.

 

Te vei simți ca acasă

La Universitatea Americană din Bulgaria nu vei avea timp să te plictisești! Populația noastră studențească diversă se bucură regulat de reprezentații de teatru, muzică, sport și invitați plini de inspirație- toate plecând de la premisa campusului modern “state-of-the-art”, al cărui scop este de a satisface toate preferințele- de la condițiile de cazare ale studenților, până la bibliotecă, sporturi și alte facilități culturale. Se organizează petreceri de cămin, evenimente de caritate și diverse tipuri de activități extracurriculare. Descris de către Rough Guide ca fiind “cel mai cool loc în sud-vestul Bulgariei”, Blagoevgrad este un oraș însorit, cu prețuri moderate și ușor accesibil. Fiecare al cincilea rezident este student aici!

   Studiul într-o țară străină

Dacă vrei să explorezi întreaga lume, Universitatea Americană din Bulgaria este o alegere excelentă. Pe lângă faptul că este un loc internațional, universitatea oferă studenților ei multiple oportunități de a lua parte în schimburi de experiențe, putând alege din peste 100 de universități localizate în peste 10 țări. Pe lângă faptul că încurajăm activ studenții din universitatea noastră să plece într-un schimb de experiențe, asigurăm de asemenea un ajutor financiar pentru cei care au nevoie de acesta, prin intermediul fondului nostru de călătorii.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search