CONSILIILE AMERICANE PENTRU EDUCAȚIE DIN ROMÂNIA AU PARTICIPAT LA RIUF 2019

 In Uncategorized

CONSILIILE AMERICANE PENTRU EDUCAȚIE DIN ROMÂNIA AU PARTICIPAT LA RIUF 2019

Și anul acesta, am avut bucuria de a fi prezenți la RIUF pentru a prezenta programele educaționale dezvoltate de organizația noastră. Ne-a făcut plăcere să vă vedem în număr atât de mare și atât de curioși în legatură cu oportunitățile din sfera educației.

Organizat la Sala Palatului, RIUF București a fost cel mai mare eveniment educațional din Europa de Sud și Est, iar noi am participat la acesta, alături de reprezentanții a peste 100 de universități internaționale și naționale. Pe 23 și 24 martie, membri ai organizației noastre, împreună cu alumnii din rețeaua FLEX, au fost prezenți la standul American Councils Romania pentru a le povesti tinerilor elevi și studenți mai multe despre programele noastre.

Pe 28 martie, alumnii FLEX au fost prezenți la RIUF Iași, pe 26 martie la Timișoara, iar pe 30 martie la Brașov. Ne-am bucurat să vedem că elevii manifestă interes față de diverse tipuri de programe bazate pe educație nonformală și că majoritatea liceenilor sunt deja familiarizați cu programul de burse FLEX, a cărui popularitate crește an-de-an.

Așteptăm cu drag ediția de anul următor, iar până atunci, vă invităm să citiți mai multe despre programele noastre pe site, dar și pe pagina de Facebook AmericanCouncilsRomania.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search