Dăm start înscrierilor pentru “4/4 Pentru Prieteni” 2019!

 In Homepage, Ultimele articole, Uncategorized

American Councils for International Education vă invită să vă alăturați celei de-a doua ediții a proiectului 4/4 Pentru Prieteni. Sperăm ca gândurile exprimate de remarcabilul activist american Dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai urgentă și insistentă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”, să vă inspire!

Pe 04/04/2019 vă invităm să dedicați o parte din timpul vostru celorlalți – prietenilor, comunității, școlii – şi să faceţi o faptă bună. Creat în memoria lui Dr. Martin Luther King, Jr., proiectul 4/4 pentru prieteni își propune să celebreze la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei. Pe 4/4, ne unim forțele pentru a schimba ceva în bine în jurul nostru, oriunde ne-am afla în România. Ne oprim pentru puțin din rutina zilnică și facem ALTCEVA. Facem voluntariat în comunitatea noastră. Ce spuneți? Acceptați provocarea?

Dacă sunteți un ONG, grup de inițiativă locală, școală, liceu, universitate sau alt tip de  organizație și vreți să găzduiți sau să organizați un eveniment în data de 04/04/2019, vă rugăm completați formularul acesta până cel mai târziu la finalul zilei de 18 februarie. În urma completării formularului, veți fi contactat de un reprezentant al American Councils. Apoi, activitatea va apărea pe platforma online a proiectului, unde se pot înscrie voluntarii ce doresc să ia parte la activitatea respectivă.

După înscriere și clarificarea tuturor aspectelor necesare, fiecare voluntar va primi materiale rsonalizate din partea organizatorilor. Pentru activitățile organizațiilor, materialele promoționale vor fi trimise centralizat, la sediul acestora, în baza înscrierilor online.

Informații complete despre program  sunt disponibile pe site-ul  www.americancouncils.ro.

 

Persoană de contact:

Marilena Veronica Ene, American Councils Program Coordinator

Telefon: 0752 800 768

E-mail: 44pentruprieteni@americancouncils.eu

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search