Dăm start înscrierilor pentru voluntari pentru 4/4 Pentru Prieteni!

 In Homepage, Ultimele articole, Uncategorized

Peste 300 de activități locale și SUTE de ore de voluntariat la evenimentul 4/4PentruPrieteni

Ambasada Statelor Unite în România împreună cu American Councils for International Education au lansat proiectul 4/4PentruPrieteni inspirat de gândurile  remarcabilului activist american Dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”. Prin acest proiect ne dorim să dedicăm ziua de 4/4/2019 comunității și faptelor bune și să onorăm moștenirea impresionantă lăsată de Dr. Martin Luther King Jr., de la moartea căruia comemorăm 51 de ani pe 4 aprilie 2019.

Peste 300 de parteneri locali din mediul rural și urban au acceptat invitația de a celebra la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei și de a ne uni forțele pentru a schimba ceva în bine în jurul nostru, oriunde ne-am afla în România.

Dacă doriți să vă alăturați acestei inițiative în calitate de voluntar, vă invităm să accesaţi harta interactivă pentru a afla ce activități se derulează în județul vostru. Apoi, completați formularul de înscriere și ne vedem pe 4 aprilie la 4/4PentruPrieteni. Ulterior înscrierii ca voluntar la o activitate, veți primi un e-mail de confirmare și mai multe detalii despre activitatea locală la care doriți să participați. Primii 5000 de voluntari înscriși online vor primi fiecare materiale  promoționale personalizate. Ultima zi pentru înscrierea voluntarilor este 1 martie (ora 23:59).

 

Persoană de contact:

Marilena Veronica Ene

Coordonator Program

 

Telefon: 0752 800 768

E-mail: 44pentruprieteni@americancouncils.eu

 

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search