EXPLORE Day Camps: Înscrierile sunt deschise

 In Homepage, Ultimele articole, Uncategorized

De ce Explore Day Camps?

Educația are un rol definitoriu în dezvoltarea oricărui tânăr și a întregii societăți. Ne bazăm pe cursurile școlare pentru a oferi copiilor cunoștințele de care au nevoie și pentru a le forma abilitățile necesare. Însă cum procedam atunci când educația formală nu mai este de ajuns? Apelăm la Educatie non-formală și învatare prin joc. De aceea am creeat Explore Day Camps. Ne dorim să oferim copiilor de gimnaziu din județul Neamț o experiență educativă unică prin organizarea de activități de tip non-formal cu scopul dezvoltării aptitudinilor sociale, dar și acumulării de noi cunoștințe despre sine și lume.

Ce este Explore Day Camps și ce ne propunem să facem?

Explore Day Camps este o tabără educațională ce are ca scop dezvoltarea abilităților sociale și a întelegerii de sine a 30 de elevi de gimnaziu din Dulcești și Ruginoasa, jud. Neamț, prin participarea la activități educative, jocuri de echipă, concursuri sportive și diferite workshop-uri tematice.

Tabăra de zi se va desfașura între 7-11 august, în Ruginoasa, județul Neamț, unde ne propunem ca împreuna cu participanții să explorăm diferite domenii precum educație civică, leadership, limba engleză, știință, sport, sănătate, arte, într-un mod diferit de predarea școlară, non-formal și prin intermediul jocurilor.

Formular înscriere: https://forms.gle/jZQw5CLK2Hm1FQMr5

Costuri

Tabăra este complet gratuită. Echipa va asigura transportul participanților dus-întors între Dulcești și Ruginoasa, va acoperi costurile materialelor utilizate și va oferi participanților un pranz cald și gustări pe parcursul zilei de tabară.

Sponsorizarea pentru acest proiect a fost asigurată parțial de programul FLEX Alumni Grants, ce este finanțat de Biroul de Afaceri Educaționale și Culturale al Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii și administrat de American Councils for International Education. Opiniile susținute în cadrul acestei inițiative sunt ale organizatoriului și nu reprezintă neapărat perspectivele ECA sau ale American Councils for International Education.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search