Irina Novac este în clasa a 12-a la un liceu din Vrancea. Irina este absolventă a programului de burse FLEX, unde a studiat pentru un an în SUA, fiind membră activă a clubului de feminism din cadrul liceului său american. Dorește să clădească o comunitate de tineri implicați și vocali, alături de care să lucreze pentru un sistem educațional incluziv. De aceea, Irina organizează în comunitate, împreună cu echipa ei, proiecte precum Women Talk sau Radiera Film Festival, create de și pentru tineret.

Karla Manea este elevă în clasa a 12-a a Colegiului Național Sfântul Sava din București. Aceasta este absolventă a programului de burse FLEX, care i-a permis să studieze un an de liceu în Olympia, Washington. Karla este în prezent scriitoare pentru jurnalul de știință “Știință și Tehnică”, prin care își dorește promovarea unui sistem de învățământ vestic, care se axează pe lucrul în echipă și gândire critică. Împreună cu echipa FLEX Alumni România, aceasta a organizat trainingul pentru învățători FIRE (Finding Incredibile Romanian Educators). Karla speră ca acest proiect să fie un deschizător de drumuri care să formeze tinere curajoase și încrezătoare că pot aduce schimbarea în comunitățile lor.

Teodora Diamandescu este clasa a 12-a la Liceul Teoretic “Ovidius” din Constanța. Este absolventă a programului de burse FLEX prin care și-a petrecut clasa a 11-a în Dripping Springs, Texas. Acum este parte din comunitatea FLEX Alumni România alături de care vrea să organizeze proiecte și să aducă schimbare atât în comunitatea sa, cât și pe plan național, fiind pasionată de educația non-formală și voluntariat. Teodora își dorește să formeze o comunitate de oameni pasionați și implicați, alături de care să combată discriminarea și alte probleme ale societății actuale.

 

Andreea Pasăre este din Mangalia și, în momentul de față, este studentă a Universității ”Politehnica” București, Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației. Ea și-a petrecut clasa a 11-a în Bellows Falls, Vermont, în cadrul programului FLEX și acum face parte din comunitatea de FLEX Alumni România, generația 2016-2017. Andreea a făcut parte din echipa Girl UP! Camp și în vara anului 2018, pe când tabăra era la prima ediție. Chiar dacă domeniul de studiu ales se axează pe latura tehnică și exactă a lucrurilor, Andreea își dorește să-și sporească în egală măsură partea umanistă și să ajute la crearea și dezvoltarea unei comunități de tinere puternice, determinate și încrezătoare în propriile lor forțe.

Ioana Pleșea este din Dâmbovița și studiază științe politice la campusul din Reims al facultății SciencesPo Paris. Este absolventă a programului FLEX din generația 2016/17 și este pasionată, printre altele, de probleme sociale, de nevoile grupurilor vulnerabile din societate și de drepturile omului. Ioana a fost parte din echipa Girl UP! Camp încă de la prima ediție și dorește ca acest proiect să clădească o comunitate între tinere și să le confere puterea, determinarea și susținerea necesară pentru a fi cât mai implicate în societate.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search