1. Cine este eligibil pentru această tabără?

Orice fată cu vârsta cuprinsă între 14-18 ani și cu domiciliul în județul Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău sau Vaslui, poate să se înscrie prin intermediul aplicației online care va fi lansată pe data de 25 iunie.

     2. Care sunt criteriile folosite la selecție?

La selecția participantelor, vom urmări gradul de interes și pasiune în legătură cu temele abordate, precum și cât de motivate sunt să învețe lucruri noi și să le aplice în viața lor, eventual și printr-un proiect de folllow-up.

      3. Care vor fi activitățile desfășurate în cadrul taberei?

  • Mini-conferințe, în care speakeri calificați din diferite domenii vor împărtăși cu participantele experiențele lor proprii,vor vorbi despre cum este să fii femeie în secolul XXI, despre viețile și carierele lor, despre cum și-au clădit parcursul profesional și relațiile personale, piedicile pe care le-au avut de înfruntat și succesele de care s-au bucurat;
  • ocazia de a testa cunoștințele dobândite și de a pune în aplicare sfaturile primite la workshop-uri dinamice, cu ajutorul cărora vor reuși să se cunoască mai bine atât pe ele însele, cât și pe celelalte participante;
  • surprize, momente de team-building, în care vom forma o adevărată echipă și mici jocuri prin care fetele vor face cunoștință între ele și cu echipa organizatoare;
  • o activitate extrem de interesantă va fi și cursul în care fetele vor învăța tehnici de autoapărare, căpătând astfel încredere în sine și fiindu-le întărit sentimentul de siguranță în forțele proprii.

     4. Cât costă tabăra?

Tabăra este gratuită. Echipa va asigura drumul dus-întors de la Iași către Covasna, cazarea și mesele. Singurul cost care trebuie suportat de către participante este drumul de la domiciliu până în Iași și de la Iași spre domiciliu, după terminarea taberei.

     5. Cine acoperă toate costurile?

Girl Up! este un proiect finanțat prin programul FLEX Alumni Grants și în parteneriat cu DJST Covasna.

      6. De ce vor avea nevoie participantele pe parcursul taberei?

De haine potrivite pentru activități desfășurate (și) în aer liber și pentru climatul montan (pantofi sport, câteva haine mai groase), de un carnețel pentru notițe și de bună dispoziție.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search