Ne vedem la RIUF

 In Uncategorized

Peste 9000 programe de studiu din 10 tari la cel mai mare targ international de universitati din Europa de Sud Est

In perioada 7-8 octombrie, Bucuresti gazduieste o noua editie RIUF-Romanian International University Fair, cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei, care aduce in aceasta toamna vizitatorilor informatii peste 9000 de programe de studiu din 10 tari si cea de-a treia edtie RIUF YouForum, singura conferinta dedicata 100% dezvoltarii personale si orientarii in cariera pentru elevi si studenti.

Peste 20 de universitati prezente in premiera la un eveniment educational din Romania

RIUF aduce in acelasi loc peste 120 de universitati si institutii educationale din Romania si din strainatate, scoli de limbi straine si ONG-uri studentesti pentru a oferi ocazia vizitatorilor sa afle informatii complete despre programele de studiu si oportunitatile educationale pe care le pot accesa. Peste 20 universitati prezente la targ participa pentru prima data la un eveniment educational in Romania, printre care se numara si University College London (Marea Britanie), Webster University (SUA), Les Roches Global Hospitality Education (Elvetia), Hertie School of Governance (Germania) sau Aarhus University, Faculty of Arts (Danemarca), unele dintre cele mai prestigioase universitati din lume.

Programe de studiu pentru licenta, masterat, MBA si doctorat din peste 15 domenii de activitate

Universitatile prezente la RIUF pun la dispozitia participantilor 9000 de programe de studiu de licenta, masterat, MBA si doctorat din peste 15 domenii de activitate precum economie si business, IT&Computer Science, stiinte sociale, inginerie, medicina sau drept, acestea fiind cele mai frecvente optiuni ale tinerilor.

A treia editie a conferintei RIUF YouForum

Pe toata durata evenimentului, tinerii pot beneficia de consiliere gratuita si pot participa la RIUF YouForum, unde vor avea ocazia sa interactioneze in peste 6 ateliere practice si 20 de sesiuni de discutii cu peste 45 de invitati de renume din diferite domenii de activitate din Romania, printre care si Teodora Migdalovici (The Alternative School for Creative Thinking), Ovidiu Eftimie (Times New Roman) sau Vladimir Coman-Popescu (HaHaHa Production).

 

Inscrierile la RIUF se pot face pe www.riuf.ro, cel mai mare targ international de universitati avand loc pe 7-8 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti, acolo unde vizitatorii vor putea afla mai multe despre programele de studiu dorite din tara sau din strainatate.

Ajuns in aceasta toamna la cea de-a 21a editie, RIUF are loc si la Timisoara, pe 10 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara – CRAFT, precum si la Iasi, pe 12 octombrie, la Palas Congress Hall.

 

 

 

Despre Grupul Educativa

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.

 

Persoana de contact

Ruxandra ZAHARIA

PR&Marketing Manager EDUCATIVA

ruxandra.zaharia@educativa.ro

0746 575 945

 

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search