Peste 100 de universitati pe pe trei continente isi vor prezenta programele de licenta, masterat si doctorat in cadrul RIUF, pe 23 si 24 martie

 In Uncategorized

Pe 23 si 24 martie, Sala Palatului din Bucurestiva fi gazda celui mai mare eveniment educational din Europa de Sud si Est. Reprezentantii a peste 100 de universitati internationale si nationale vor prezenta participantilor programele de studiu (licenta, masterat, doctorat) si facilitatile de care pot beneficia cei interesati (burse, surse de finantare, oportunitati de angajare, consiliere educationala si vocationala).

Pe 23 si 24 martie, Sala Palatului din Bucurestiva fi gazda celui mai mare eveniment educational din Europa de Sud si Est. Reprezentantii a peste 100 de universitati internationale si nationale vor prezenta participantilor programele de studiu (licenta, masterat, doctorat) si facilitatile de care pot beneficia cei interesati (burse, surse de finantare, oportunitati de angajare, consiliere educationala si vocationala).

La RIUF- Romanian International University Fair  peste 100 de universitati din Europa, Asia si SUA se pregatesc sa intampine tinerii romani care vor sa afle detalii despre oportunitatile de studiu din Romania si din strainatate.

Cel mai mare numar de universitati din Franta si Austria prezente la un eveniment educational din Romania

Peste 15 universitati si institutii educationale din Franta vor fi prezente la aceasta editie RIUF. Paleta ofertelor este una larga atat pentru studii de licenta, cat si de master sau doctorat, la eveniment fiind prezente universitati ca Ecole Polytechnique sau EnsAD-Ecole Nationale Superieure des Arts Decoratifs. Pentru studiile in Franta cei interesati pot avea acces la burse guvernamentale sau interguvernamentale, iar taxele de scolarizare sunt asemanatoare cu cele din Romania.

MODUL University va fi printre universitatile din Austria, prezente in Romania, pe 23-24 martie.  Acestea vor veni sa discute cu tinerii romani despre programele de management (event management sau de hotel management) sau interactive marketing. La fel si Montanuniversitaet Leoben care pun la dispozitia vizitatorilor RIUF informatii despre programe de licenta si masterat in economie, business management dar si film, productie media sau managementul si logistica transporturilor.

Cel mai mare numar de universitati si institutii educationale din Marea Britanie si Olanda prezente la un eveniment educational din Romania

Peste 40 de universitati si institutii educationale din Marea Britanie, vor participa la cea dea 24-a editie RIUF. Printre acestea se numara si Coventry University, universitate numita pentru al treilea an consecutiv – University of the Year in The Times si Sunday Times Good University Guide 2018.

Reprezentantii Anglia Ruskin University vor fi si ei prezenti la cel mai mare eveniment educational din Europa de Sud si de Est. Anglia Ruskin University ocupa locul 30 in ce priveste studiile in domeniul dreptului si investeste constant in diferite facilitati academice si practice. Recent, a investit mai mult de 122 milioane de lire in laboratoare medico-legale, patru biblioteci, un centru de limbi straine si alte spatii.

La RIUF vor fi prezente 13 universitati din Olanda, printre care si University of Twente, University of Maastricht, Radboud University, Eindhoven University of Technology si Hanze University of Applied Sciences.

Universitatile din Olanda se remarca printr-un modelului educational modern si pe sisteme de studii si teorii applicate, care creste rata de angajabilitate a absolventilor. De exemplu, University of Twente este dotata cu un Nanolab de 1.250 m2, tehnologie biomedicala, instrumente geoinformatice si pentru observarea Pamantului. In plus, University of Maastricht are o rata de incluziune pe piata muncii a absolventilor de 93%.

Toate informatiile esentiale despre bursele oferite studentilor romani si posibilitatile de finantare ale studiilor in strainatate la nivel de licenta si master

Vizitatorii RIUF vor putea afla detalii despre cele peste 7.000 de programe de studiu de licenta si masterat propuse de universitatile care vor participa la eveniment. Mai mult, ei vor primi informatii esentiale despre fonduri de burse de peste 3.500.000 euro pentru studiul in Germania, Marea Britanie sau Olanda printre care si:

  • DAAD care pune la dispozitie un fond de 1.500.000 Euro pentru studii de  licenta, master si doctorat.
  • Greenwich University care ofera burse tinerilor cu note de peste 9 la BAC.
  • Coventry University ofera burse special create pentru  studentii romani.

Pentru a participa la RIUF-The Romanian International University Fair este recomandata inscrierea pe www.riuf.ro. Inregistrarea pe site permite vizitatorilir accesul pe toata durata evenimentului, la targul de universitati si la conferintele RIUF YouForum.

Cei care nu pot ajunge la evenimentul din Bucuresti din data de 23-24 martie, pot participa la editiile din Timisoara pe 26 martie, Iasi pe 28 martie si Brasov pe 30 martie.

_______________________________________________________________________

Despre Grupul EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.

Persoana de contact

ZAHARIA RUXANDRA

PR & MARKETING Manager RIUF – The Romanian International University Fair

T: 0746575045

E: ruxandra.zaharia@educativa.ro

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search