Peste 3.400 de voluntari la 4/4PentruPrieteni

 In Uncategorized

 Peste 3.400 de voluntari vor face sute de fapte bune la 4/4PentruPrieteni

Ambasada Statelor Unite în România împreună cu American Councils for International Education au lansat proiectul 4/4PentruPrieteni inspirat de gândurile  remarcabilului activist american Dr. Martin Luther King, Jr.: „Întrebarea cea mai stringentă și importantă a vieții este: ce faci pentru ceilalți?”. Prin acest proiect ne dorim să dedicăm ziua de 4/4/2018 comunității și faptelor bune și să onorăm moștenirea impresionantă lăsată de Dr. Martin Luther King Jr., de la moartea căruia comemorăm 50 de ani pe 4 aprilie 2018.

Peste 200 de parteneri locali din mediul rural și urban au acceptat invitația de a celebra la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei și de a ne uni forțele pentru a schimba ceva în bine în jurul nostru, oriunde ne-am afla în România. Acestora li s-au alăturat un număr impresionant de voluntari de toate vârstele: peste 3,400, din 38 de județe ale României. Pe 4 aprilie, oriunde s-ar afla, cu toții vor dedica timp valoros comunității lor, implicându-se în activități din cele mai diverse: acțiuni caritabile, ore de lectură pentru copii, activități de ecologizare, campanii de informare, dar și alte tipuri de evenimente deosebite.

Informații complete despre program sunt disponibile și online pe pagina web dedicată proiectului:  https://americancouncils.ro/44pentruprieteni/ .

Partenerii care s-au alăturat acestui eveniment și îl fac posibil sunt Coca-Cola HBC România și UrgentCargus. 4/4PentruPrieteni este un program finanțat de Ambasada Statelor Unite în România și implementat de American Councils for International Education.

Persoană de contact:

Marilena Veronica Ene

Coordonator Program

Telefon: 0752 800 768

E-mail: 44pentruprieteni@americancouncils.eu

 

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search