Informațiile de pe această pagină sunt aferente ediției V, 15-21 iulie 2022. 

Unde vor avea loc sesiunile?

 Sesiunile din cadrul acestui eveniment vor avea loc în cadrul unei pensiuni din apropierea Bucureștiului. Aceasta va fi de asemenea  locația în care se vor servi toate mesele aferente programului și în care vor fi oferite  facilitățile de cazare.

 Care vor fi facilitățile de cazare?

Participanții vor fi cazați în cadrul unei pensiuni, în camere individuale, într-o locație în care se respectă toate măsurile necesare de sanitizare și distanțare socială, pentru a minimiza riscurile de contact în vederea situației de pandemie COVID-19.

 Trebuie să plătesc cazarea?

 Nu, facilitățile de cazare vor fi finanţate integral de către organizatorii proiectului.

 Vom avea toate cele trei mese incluse?

Absolut. Micul dejun, prânzul și cina vor fi toate incluse în program și se vor servi în cadrul pensiunii.

 Cât de complex va fi programul?

Activitățile din cadrul taberei vor începe în fiecare dimineață la ora 9, urmând ca pe parcursul zilei să se desfășoare mai multe tipuri de sesiuni, vizite la diverse instituții, discuții tematice și activități non-formale. Acestea se vor finaliza în jurul orei 22:00. Pe parcursul zilei vor exista mai multe pauze de cafea și cele pentru mese.

 Pot părăsi tabără în orice moment doresc?

 Nu. Organizatorii au planificat o serie de ieșiri de grup în cadrul cărora vom părăsi tabăra împreună însă niciunul dintre participanți nu va putea face acest lucru individual. Participanții vor putea merge la magazinele/farmaciile apropiate în pauze, însoțiți de un organizator, dar nu vor părăsi zona în care se desfășoară evenimentul.

 Există un dress-code?

 În ceea ce privește partea vestimentară, vor exista o serie de evenimente cum ar fi deschiderea sau vizitele oficiale la instiuţii care vor impune o ținută office, formală. În afara acestor activități, ținuta va fi una casual, potrivită atât pentru sesiuni și dezbateri cât și pentru activități de teambuilding.

 Când se încheie tabăra? 

 Tabăra se va finaliza Sâmbătă, în data de 21 Iulie 2022.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search