Până la ce dată pot aplica?

Formularul prin care poți aplica pentru Kennedy Youth Camp poate fi completat și trimis până la data de 10 iunie în format digital. Formularul este disponibil aici.

Dacă alegi să descarci formularul în format Word, îl poți trimite prin e-mail pe adresa romania@americancouncils.eu   sau prin poștă pe adresa strada Gina Patrichi (ex Orlando), nr 1, etaj 1, ap 1, sector 1, cod postal 010449, Bucuresti. În ambele cazuri, aplicația trebuie să ajungă în posesia organizatorilor până la data de 18 iunie.

 Ce se întâmplă dacă aplicația mea este selectată?

Dacă aplicația ta este selectată pentru următoarea etapă, vei fi programat la un interviu telefonic sau via Skype cu o parte dintre organizatori. Vom stabili mai multe detalii cu privire la ora și data interviului, de comun acord, imediat după confirmarea faptului că ai trecut de prima etapă de selecție,  cea a aplicației scrise.

 Când primesc răspunsul final? 

Lista finală a participanților aleși pentru Kennedy Youth Camp va fi afișată după data de 25 iunie.

 În ce perioadă va avea loc Școala de Vara?

Kennedy Youth Camp se va desfășura în perioada  19-26 August 2018.

 În ce perioadă se va desfășura Competiția Proiectelor pentru Comunitate?

Competiția va avea mai multe etape. Planificarea ei va începe încă din timpul taberei, pentru a putea avea un prim feedback din partea organizatorilor asupra ideii propuse. Ulterior, proiectele vor putea fi implementate în perioada 15 August- 15 Octombrie, urmând că în luna Octombrie să fie selectate și premiate cele care au avut cel mai puternic impact și au dovedit o notă aparte de originalitate și creativitate.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search