Notă: Speaker-ii pentru ediția 2022 vor fi anunțați pe această pagină la o dată mai târzie.
Printre SPEAKERII CAMP KENNEDY de-a lungul anilor:
Eliza Chirilă-Pop
Eliza Chirilă este actualmente Director Național al Consiliilor Americane pentru Educație Internațională, filiala România. La American Councils, Eliza coordonează programul FLEX, program de burse pentru liceeni, al Departamentului de Stat SUA, dar și programe precum Elie Wiesel Study Tour sau Camp Kennedy. Ariile ei de interes sunt cele legate de politici de tineret, drept internațional, educație și comunicare. Interesul ei pentru zona politicilor publice de tineret și pentru Uniunea Europeană au adus-o în poziția de expert privind dialogul structurat cu tinerii, în cadrul Forumului Tinerilor din România în perioada 2014-2015. La Forumul Tinerilor, Eliza a coordonat Rețeaua Națională de Ambasadori ai Dialogului Structurat cu TINErii, dar și Caravana Națională cu același subiect. Anterior, Eliza a fost Delegat de Tineret al României la ONU pentru mandatul 2013-2014. În prezent, ea activează și în cadrul Global Shapers Bucharest Hub, este unul dintre co-autorii volumului „România Noului Val.” și ambasador al KULT Hub Roman.Pi

Cezara Grama
Cezara Grama este absolventă a Facultății de Drept a Universității din București și din 2014 lucrează alături de Asociația Expert Forum, în cadrul programului Statul de drept, justiție și anticorupție, precum și pe proiectele de educație și cetățenie activă ale organizației. Din 2014 a fost activ implicată în coordonarea campaniilor de observare a alegerilor din România. De asemenea, este absolventă a Programului „Lideri pentru Justiție” al Konrad Adenauer Stiftung România.

Gelu Duminică
Gelu Duminică este director executiv al Agenției Împreună, sociolog, profesor în cadrul Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității București și autorul mai multor lucrări. Debutând ca simplu voluntar al Agenției, în 1999, Gelu Duminică a ajuns între timp la conducerea organizației ce a demarat până în prezent zeci de proiecte de dezvoltare a comunităților de romi din România. Personal, Gelu Dumincă luptă împotriva prejudecăților, a discriminării și pledează pentru meritocrație și dreptul de a fi diferit.

Codru Vrabie
Codru Vrabie este activist civic, trainer şi consultant pe teme legate de bună guvernare, transparenţă, responsabilitate şi integritate în sectorul public; de-a lungul timpului, a contribuit la mai multe măsuri de reformă în justiţie şi administraţia publică—unele dintre ele sunt documentate la Academia.edu. Licenţiat în ştiinţe juridice şi politice (România, Bulgaria, Statele Unite), respectiv masterat în ştiinţe administrative şi afaceri europene (România, Olanda, Spania), Codru lucrează din 1998 pentru societatea civilă din România. Din 2010, Codru lucrează în cadrul programului Lideri pentru Justiţie, care este replicat din 2017 şi în Republica Moldova, sub numele LEAD. Din aprilie 2018, Codru s-a alăturat echipei telegraful.net, unde lucrează la seria de podcasturi Ipoteze în căşti, un proiect al Asociaţiei Curaj Înainte.

Andrada Cilibiu
Andrada Cilibiu ocupă poziția de coordonator PR și comunicare în cadrul Centrului Filia, organizație non-profit, apolitică și feministă, ce luptă împotriva inegalităților de gen prin activism, advocacy și cercetare. Pentru Andrada, Centrul Filia a fost prima interacțiune cu societatea civilă din București și cu activismul realizat din pasiune. Acum, susține egalitatea în șanse cu aceeași pasiune și dedicare moștenită din cadrul organizației.

Dumitru Oprițoiu
Dumitru Oprițoiu ocupă poziția de Project Manager în cadrul Europuls – Centrul de Expertiză Europeană, organizație non-guvernamentală fondată în 2010, la Bruxelles, de către un grup de experți români în afaceri europene. Scopul este promovarea procesului de integrare europeană în România și dezvoltarea unui spațiu public european. Dumitru este licențiat în Istorie la Universitatea de Vest din Timișoara și deține o diplomă de master în Relații Internașionale și Studii de Dezvoltare. Principalele puncte de interes sunt integrarea și istorie Europei și a Uniunii Europene dar și politica din externă și de vecinătate a Uniunii Europene. A lucrat drept intern pentru platforma RO2019 și a fost stagiar la Guvernul României. Domeniile sale de expertiză cuprind: politica de vecinătate a U.E, relația transatlantică și cooperarea regională a Uniunii Europene.

Ana Rizescu
Ana Rizescu este absolventă a Facultății de Științe Politice și Administrative, Universitatea din București iar în prezent ocupă postul de U-Report Coordinator la UNICEF România. Ana are peste 10 ani de experiență în cadrul voluntariatului dar și în plan profesional în cadrul organizațiilor ce lucrează pentru dezvoltarea tinerilor, în special în domeniul sănătății și drepturilor. Expertiza în comunicare împreună experiența în realizarea și asigurarea unei comunicări eficiente în format scris și verbal au permis dezvoltarea acestor abilități pentru diverse audiențe. În cadrul taberei Camp Kennedy 2019, Ana Rizescu a fost speaker în cadrul atelierului ”Bucharest Declaration of Children of E.U.”
