Echipa

Ștefan Popa este student în București și este absolventul programului de burse FLEX unde a studiat pentru un an în SUA, unde a fost acceptat în programul Civic Education Week în Washington DC, program de educație civică. Ștefan este pasionat de ajutorarea comunității și formarea de lideri de tineret incluzivi și activi civici. Acesta este formator de educație non-formală pentru tineri din anul 2017 și a împlinit peste 2000 de ore de voluntariat în domenii precum educația pentru tineri, lucrul cu persoane cu dizabilități, lucrul cu tineri la risc de abandon școlar.

Miruna Buleandră este studentă în București. Aceasta este absolventă a programului de burse FLEX, care i-a permis să studieze un an de liceu în Des Moines, Iowa. In SUA, Miruna a fost activă în multiple cluburi extra-școlare și a făcut parte în trei echipe de sport. De asemenea, aceasta este voluntară pentru Crucea Roșie iar prin proiectele sale din SUA și România încearcă să rezolve problema sărăciei.

Ananda Constantinescu face parte din generația 2019 a absolvenților programului de burse FLEX, prin care a avut oportunitatea de a studia un an școlar în Arkansas. Acolo, a reușit să îndeplinească peste 150 de ore de voluntariat și să fie acceptată în cadrul programului Civic Education Week în Washington DC. Experiența FLEX a motivat-o să producă schimbări acasă prin astfel de proiecte.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search