Înainte de toate, această tabără este despre participanții noștri și potențialul pe care fiecare tânăr în parte îl are. Vorbele și feedback-ul din partea acestora ne confirmă faptul că tabăra a avut un efect benefic asupra lor. Iată câteva cuvinte din partea unora dintre participanților din ediția YES! Camp 2020.

”Cea mai mare influență pe care YES! Camp a avut-o asupra mea s-a reflectat la nivelul personalității, modului de gândire și relațiilor interumane. Am dobândit o suită de cunoștințe noi, mi-am dat seama că viitorul pentru România cu acești tineri alături sună foarte bine. Dar cu siguranță cel mai important aspect sunt oamenii. Oamenii pe care i-am cunoscut, și care din necunoscuți mi-au devenit colegi, coechipieri, prieteni, aliați, susținători. Și m-am simțit extraordinar când am auzit de la atâția oameni că sunt disponibili să îmi ofere ajutorul în caz de nevoie. (…) Vorbind despre impact, prin intermediu YES! am învățăt să organizez o sesiune online, pe care să o și coordonez, foarte important!: să fac un draft de proiect, să lucrez organizat, să îmi fixez și să respect niște termeni și obiective, să fac un raport, să îmi exersez „scrisul” pentru o postare rezumativă și interesantă pe Facebook. (…) Sincer nici nu vreau să îmi imaginez perioada asta fără participarea mea în acest proiect: plictisitoare, prea ancorată în cotidian și în normalitatea cu care mă obișnuiesc tot mai greu. Asta mă face tare recunoscător. Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă această experiență!:)”

Octavian Abrudan, Baia Mare

”După toate sesiunile, toate interesante și informative, în care am aflat, pe langă faptul că am realizat că o oră de curs este foarte scurtă, noțiuni legate de cine are puterea la nivel local și național, implicare civică, advocacy, discriminare, și multe altele am ajuns în punctul în care am coordonat un proiect de follow-up, alături de alți șapte prieteni, unii pe care îi cunoșteam dinainte de tabără, iar pe alții nu. Coordonarea taberei pot spune că a avut și părți dificile, dar și părți mai ușoare, distractive, consider că proiectul de follow-up mi-a deschis ochii privind organizarea unui eveniment. Proiectul a fost un succes, echipa din care am făcut parte a reușit să adune tineri cu vârste între 14 și 18 ani din toate colțurile țării pe care mai apoi i-am informat în legătură cu Obiectivele de Dezvoltare Durabilă, propuse de ONU.”

Aurelian Velicu, Giurgiu

”Pot spune ca aceasta tabara mi-a adus numai beneficii. De cand am terminat, am devenit o persoana mult mai deschisa oportunitatilor si chiar sunt mandra ca am ales sa ma implic in diverse proiecte. Am devenit mult mai deschisa spre crearea de relatii interumane. Sunt clasa a noua si imi era extrem de teama in ceea ce priveste acomodarea cu noii colegi, dar aceasta tabara mi-a aratat ca oamenii nu sunt asa rai precum mi-am imaginat si unii chiar sunt superbi si minunati cu intentii bune. Am invatat sa privesc lumea intr-un mod diferit. Am intalnit atatia oameni super de la care am ceva de invatat si care m-au inspirat nespus de mult. Povesti inspirationale au fost impartasite si sper ca vor ramane prezente cu mine pentru toata viata. Pentru o fire destul de introvertita ca si mine, acest proiect a reprezentat un pas urias in evolutia mea ca si om si, de asemenea, ca si cetatean.”

Corina Chiru, Călărași

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search