Selecția Națională FLEX_Runda a 3a (semifinala)  

 In Homepage

Toți aplicanții vor primi pe email rezultatul selecției, chiar dacă va fi unul pozitiv sau negativ.

 

Cei ce se califică pentru runda a 3a de selecție vor fi contactați și telefonic pentru a confirma participarea la runda a2a și pentru a primi toate detaliile despre această rundă. Runda a 3a va avea loc în la o distanță între 10 și 30 de zile după primirea rezultatelor.

 

Semifinaliștii sunt rugați să țină cont de următoarele informații privitoare la runda a 2a de selecție:

  • liceenii sunt invitați să vină însoțiti de un părinte, pentru că în dimineața zilei respective va avea loc o sesiune informativă despre program, la care vom răspunde tuturor întrebărilor venite din partea părinților și aplicanților și în care le vom explica tuturor cum se completează și aplicația offline pentru FLEX.
  • Fiecare semi-finalist va primi o aplicație printată, tipizată, pe care trebuie să o completeze și să o restituie biroului nostru în maxim 14 zile calendaristice. Aplicația conține informații diverse precum situația medicală, situația notelor, o scrisoare de recomandare de la un profesor sau o scrisoare adresată de către elev potențialei familii gazdă din SUA. Toate detaliile despre aplicație le vor primi la momentul potrivit.
  • După această sesiune informativă vor urma testul scris de limba engleză, interviul individual și interviul de echipă. Interviurile vor fi susținute de o echipă de 2 intervievatori, atât în limba română cât și în limba engleză. Pentru testul de limba engleză, American Councils nu pune la dispoziție modele din anii anteriori.

Detaliile mai amănunțite vor fi oferite personal fiecărui semifinalist în parte.

 

 

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search