Studenții sunt invitați să aplice la Kennedy Academy

 In Uncategorized

Kennedy Academy for Students este un program conceput pentru a contribui la dezvoltarea abilităților de leadership ale studenților implicați activ în organizațiile studențești, dar și la perfecționarea unor competențe esențiale la ora actuală, precum gândirea critică, vorbitul în public, teambuildingul ori setarea obiectivelor.

Prin intermediul metodelor de învățare activă, participanții vor avea șansa de a experimenta totul în manieră directă: ei vor lua parte la ateliere de lucru și simulări interactive, vor discuta cu experți și persoane implicate în procesul decizional, vor efectua vizite la sediile unor instituții centrale din România. În plus, studenții vor putea afla mai multe despre valorile democratice americane, cetățenie și community building, își vor îmbunătăți competențele în limba engleză și vor dobândi instrumentele necesare practicării activismului civic și responsabilității sociale. După încheierea proiectului, participanții vor avea ocazia de a organiza propriile activități de follow-up la nivelul organizațiilor studențești, facultăților, orașelor sau comunităților de care aparțin, în scopul diseminării cunoștințelor acumulate în timpul programului.

Cât privește grupul țintă, Kennedy Academy for Students se adresează tuturor studenților români cu vârste cuprinse între 18 și 26 de ani, care sunt membri sau lideri ai organizațiilor studențești din toată țara, indiferent de profilul de studiu urmat.

Proiectul se va desfășura în perioada 18-21 octombrie 2018, în incinta CCSS Tei, București, iar participarea este gratuită, cazarea și mesele fiind asigurate de către organizatorii și partenerii programului. Înscrierile se pot face până la data de 31 august 2018, prin completarea formularului disponibil la adresa: https://docs.google.com/forms/d/1jyXdAxk4WETv3x3qHRWzIxiiBWigCxOjKqwsJ7g00lg/viewform?edit_requested=true.

Pentru mai multe detalii despre program, vă invităm să accesați următorul link: https://americancouncils.ro/programe/kennedy-academy-for-students/.

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search