Youth Voices for SDGS

 In Uncategorized

Absolvenții programului Kennedy Academy 2021, program coordonat de American Councils for International Education și finanțat de Ambasada Statelor Unite în România, invită licenii pasionați de aducerea unei schimbări în comunitate, din clasele XI – XII să participe la evenimentul Youth Voices for SDGS.

Despre eveniment

Youth Voices for SDGS este un eveniment dedicat tinerilor liceeni dornici să învețe despre rezolvarea problemelor atât din comunitatea lor actuală, cât și din cele viitoare.  Evenimentul își propune pătrunderea în dificultățile întâlnite în sectoare precum educația, egalitatea de gen, comunitatea respectiv economia, de către tineret, cu scopul de găsi împreună soluții sustenabile.

Proiectul va avea loc în perioada 26-27 februarie, în mediul online. Weekend-ul va fi dedicat atelierelor în care invitații nostrii ( Răzvan Foncea, Dumitrița Rogojinaru, Gabriel Zvîncă, Ina Nimerenco și EFdeN ONG) vor oferi tinerilor participanți uneltele necesare pentru a lăsa un impact în societate. Pe toată durata evenimentului, participanții vor fi încurajați  să aducă în discuție problemele cu care se confrună, să își exprime liber opinia, cu scopul de a crea dezbateri tematice împreună cu invitații.

Cine se poate înscrie?

Programul este deschis pentru liceenii din România din clasele XI respectiv XII. Toți participanții vor primi un voucher în valoare de 50 de RON, ce poate fi folosit în librăriile Cărturești. Încurajăm lectura de calitate în rândul tinerilor, alături de partenerii noștri.

Cum mă pot înscrie?

Elevii interesați pot aplica online până pe 23 Februarie 2022 , prin completarea acestui formular online: https://forms.gle/NPVTXpFyrfJix8Mr6

Organizatori- Absolvenții Kennedy Academy 2021: Cătălina Uță, Andreea Șerban, Andrei Olteanu,

Laura Țintă, Mihai Posmagiu, Mihail Rotaru,  Yvonne Andreiaș, David-Matei Ciobanu, Bianca Solomon

Pentru detalii: youthvoices2022@gmail.com

 

Kennedy Academy for Students este dedicat studenților vizionari și creativi care vor să dea naștere unor schimbări tangibile în organizațiile/comunitățile din care fac parte. Pentru acest lucru nu este nevoie numai de pasiune, dar și de o înțelegere a procesului de funcționare al societății civile, de sistemul public din care fac parte și de interacțiunea la nivel național între și dintre aceste asociații și alte instituții publice. La sfârșitul programului, studenții vor avea șansa de a își împărtăși noile cunoștințe cu alți studenți, colegi și profesori și să pună își pună în practică propriile idei.

 

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search